Делегація МОН перебувала в місті Дубай для участі у світовому освітньому заході «RewirEd Summit»


З 12 до 14 грудня 2021 року делегація МОН на чолі з державним секретарем Сергієм Захаріним перебувала в місті Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) для участі у світовому освітньому саміті «RewirEd Summit» у межах Тижня знань і навчання Expo 2020 Dubai.

У заході брали участь представники освітньої галузі, політики, науковці, молодь, представники приватного сектору з-понад 60 країн, а також ключові представники міжнародних організацій і фондів.

На цьогорічному Саміті обговорювалися такі питання:

- «Молодь, навички та майбутня робота»;
- «Інновації в освіті»;
- «Фінансування освіти».

Учасники заходу обговорили пріоритетні завдання МОН. Зокрема:

- здійснення системних реформ у сфері дошкільної та загальної середньої освіти;
- організація заходів, здійснених в Україні з метою зниження негативного впливу COVID-19 на якість освіти у зв'язку з карантинними обмеженнями.

Делегація МОН взяла участь у запланованих сесіях і провела робочі зустрічі з іноземними партнерами з метою визначення перспектив розширення двостороннього співробітництва у сфері освітньої політики та обміну досвідом у питаннях експертної допомоги з реалізації реформ освітньої сфери України.



За інформацією:
mon.gov.ua ( https://mon.gov.ua/ua/news/delegaciya-mon-perebuvaye-v-misti-dubaj-dlya-uchasti-u-svitovomu-osvitnomu-zahodi-rewired-summit )



Огигінал новини «Делегація МОН перебувала в місті Дубай для участі у світовому освітньому заході «RewirEd Summit»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7184&fbclid=IwAR1NBFo18g1oPSyfDMYdIEWcfEY4J0uBcAJ1rQC1pZMmrr2K3v_bgrjdOQ8
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php