КМУ: Про реорганізацію Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка


Кабінет Міністрів України
Розпорядження


від 16 грудня 2022 р.
№ 1143-р

Київ


Про реорганізацію Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка

1. Погодитися з пропозицією Міністерства внутрішніх справ щодо реорганізації Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка (код згідно з ЄДРПОУ 08682387) шляхом приєднання його до Донецького державного університету внутрішніх справ (код згідно з ЄДРПОУ 08571423).

Реорганізацію здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених зазначеному Міністерству для підготовки кадрів.

2. Взяти до відома, що здобувачі вищої освіти та інші особи, які навчаються в Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка, продовжують навчання в Донецькому державному університеті внутрішніх справ за обраними спеціальностями та джерелами фінансування.

3. Установити, що Донецький державний університет внутрішніх справ є правонаступником майна, прав та обов’язків Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка.

4. Міністерству внутрішніх справ здійснити в установленому законодавством порядку заходи, пов’язані з реорганізацією Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка.

Прем’єр-міністр України
Д. ШМИГАЛЬ



Огигінал новини «КМУ: Про реорганізацію Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7719&+category+=1
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php