Про підсумки Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з робітничих професій у 2011/2012 навчальному році « Накази МОН « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Накази МОН
Про підсумки Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з робітничих професій у 2011/2012 навчальному році
29-05-2012

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ


18.05. 2012 р. №598



Про підсумки Всеукраїнських
конкурсів фахової майстерності
серед учнів професійно-технічних
навчальних закладів з робітничих
професій у 2011/2012 навчальному році




Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 11.11. 2011 № 1292 „Про організацію Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з робітничих професій у 2011/2012 навчальному році”, на підставі спільного рішення організаційного комітету і журі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з робітничих професій: продавець продовольчих товарів, агент з організації туризму, слюсар з ремонту автомобілів, пекар, монтажник гіпсокартонних конструкцій

НАКАЗУЮ:


1. Затвердити списки переможців та учасників Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з робітничих професій у 2011/2012 навчальному році (далі - Конкурс), згідно з додатками 1 - 5.

2. Нагородити переможців та учасників Конкурсу, зазначених у додатках 1 - 5 цього наказу.

3. Міністру освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, начальникам головних управлінь освіти і науки Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Харківської, Чернівецької та управлінь освіти і науки Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Рівненської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської обласних державних адміністрацій, управлінь освіти і науки Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій подати у встановленому порядку до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту документи для нагородження педагогічних працівників, які здійснювали підготовку переможців та брали активну участь у проведенні Конкурсу.

4. Директорам навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі:

4.1. Проаналізувати результати Конкурсу та забезпечити їх обговорення на обласних семінарах, нарадах директорів професійно-технічних навчальних закладів, заступників директорів з навчально-виробничої роботи, старших майстрів, викладачів та майстрів виробничого навчання.

4.2. Вжити заходів щодо створення умов для розвитку професійної майстерності учнів професійно-технічних навчальних закладів, співпраці з роботодавцями, благодійними організаціями, фондами, громадськістю тощо.

5. Департаменту професійно-технічної освіти (Супрун В. В.) спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О. А.) підготувати матеріали для розгляду на колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо призначення стипендій Президента України переможцям (перше-шосте місця) Конкурсу.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б. М.


Міністр Д. В. Табачник
598.rar (65.69 Кбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів