АМBА проводитиме акредитацію програм МВА протягом одного року « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
АМBА проводитиме акредитацію програм МВА протягом одного року
23-03-2011

В умовах нововведень, що стосуються критеріїв акредитації, Асоціація МВА представила схему, згідно з якою акредитація програм МВА може бути проведена в рамках одного року. Асоціацією також представлений механізм акредитації за три роки.


До теперішнього часу, максимальний базисний період акредитації програм МВА, що проводиться Асоціацією МВА, становив 5 років, разом з традиційною інспекцією шкіл, що зазвичай здійснювалась після закінчення кожних двох років.

Незважаючи на те, що асоціація називається Асоціацією магістрів ділового адміністрування (MBA), група експертів також проводить акредитацію програм MВМ (Магістр у галузі бізнесу та менеджменту) і DBA (Доктор ділового адміністрування). Акредитація цих ступенів також буде проходити в рамках нової періодизації, що вступить в силу починаючи з сьогоднішнього дня і триватиме до 2016 року.

Надалі, бізнес-школам акредитованим Асоціацією МВА, доведеться складати щорічний звіт, для того щоб зберегти акредитацію. Крім того, асоціація планує зробити процес акредитації більш прозорим, запустивши в цьому ж році систему управління акредитацією он-лайн.

Довідка:

Асоціація МВА (Association of MBAs) - європейська організація, яка проводить акредитацію MBA-програм бізнес-шкіл світу. Заснована в 1967 році у Великобританії. Головним завданням Association of MBAs (АМВА) є забезпечення взаємозв'язку між бізнес-школами і компаніями-роботодавцями. Організація акредитує саме програми MBA, а не бізнес-школи. На даний момент акредитацію АMBA мають програми близько 170 бізнес-шкіл світу.


: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів