УЦОЯО: важливі зауваги щодо реєстрації на спецсесію ЄВІ-2024 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: важливі зауваги щодо реєстрації на спецсесію ЄВІ-2024
14-08-2024

З 12 до 19 серпня триває реєстрація для участі в спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ), яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб.

Щоб успішно зареєструватися для участі в спецсесії ЄВІ, потенційним учасникам / учасницям варто врахувати таке.

- Перш ніж здійснювати оплату за участь у спецсесії, необхідно звернутися до приймальної комісії одного із закладів вищої освіти

Усі охочі взяти участь у спецсесії ЄВІ мають обов’язково звернутися до приймальної комісії закладу вищої освіти, щоб зареєструватися й отримати екзаменаційний листок. Працівники комісії нададуть консультацію та зареєструють вас очно (за умови особистої присутності вступника) або дистанційно. З алгоритмом дистанційної реєстрації можна ознайомитися у відповідному розділі.

Важливо! До уваги вступників і вступниць, які цьогоріч уже брали участь в основній чи додатковій сесії ЄВІ, але хочуть також узяти участь у спеціально організованій сесії ЄВІ. Якщо ви плануєте брати участь у спеціально організованій сесії ЄВІ, вам також обов’язково необхідно звернутися до приймальної комісії, повторно зареєструватися й отримати новий екзаменаційний листок.


- У приймальній комісії необхідно отримати екзаменаційний листок

Після звернення до приймальної комісії за підсумками реєстрації вступники та вступниці отримують від працівника приймальної комісії екзаменаційний листок.

Нагадуємо, що екзаменаційний листок ー це не лише обов’язковий для допуску до пункту тестування документ, а й документ, який засвідчує вашу участь у вступному випробуванні та знадобиться під час вступу до закладу освіти. Тож подбайте про його зберігання до та після участі в тестуванні.

Для зареєстрованих учасників / учасниць на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти (далі — УЦОЯО) буде створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Важливо! Радимо перевірити правильність оформлення екзаменаційного листка. У разі, якщо на ньому немає фото чи підпису представника приймальної комісії, — зверніться до приймальної комісії для усунення недоліків.


- Після отримання екзаменаційного листка необхідно оплатити вартість послуги щодо участі в спецсесії ЄВІ

Разом з екзаменаційним листком працівник приймальної комісії видає вступнику / вступниці пам’ятку, де зазначено всю важливу інформацію щодо здійснення оплати послуги, зокрема реквізити та способи здійснення платежу.

Для уникнення непорозумінь, пов’язаних з проведенням платежу, радимо скористатися спеціальним сервісом, розміщеним у «Кабінеті учасника вступних випробувань до магістратури», адже цей спосіб є найбільш зручним і швидким ー зарахування коштів на рахунок УЦОЯО відбувається автоматично й оперативно.

Водночас якщо ви вирішили оплатити вартість послуги за відповідними реквізитами у відділенні будь-якого банку України, зверніть увагу, що квитанція, яку отримаєте від працівника приймальної комісії чи завантажите з кабінету є персональною, тож не передавайте її іншим вступникам та будьте дуже уважні під час уведення коду ЄДРПОУ та номера рахунку УЦОЯО, призначення платежу.

Зауважте, що в разі введення неповної або неправильної інформації платіж не надійде на рахунок УЦОЯО, а отже, ви не зможете взяти участі в спецсесії! У цьому разі кошти будуть вам повернуті на підставі вашої заяви (докладніше про це читайте в Порядку здійснення розрахунків та умовах надання платних послуг з проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту в 2024 році, розміщеному у вашому кабінеті).

Важливо! Сплатити за послугу потрібно до 22 серпня 2024 року рівно 879 грн (у цю вартість уже включено ПДВ).


- Після здійснення оплати обов’язково необхідно відстежувати в кабінеті статус надходження коштів на рахунок УЦОЯО

Здійснена вами оплата опрацьовується в строк до трьох робочих днів з дня надходження оплати на рахунок УЦОЯО. Як тільки ваш платіж буде опрацьовано — інформацію про це буде відображено у вашому кабінеті.

Якщо протягом трьох робочих днів після здійснення оплати інформацію про зарахування коштів не буде відображено в кабінеті, просимо звернутися до УЦОЯО для з’ясування причини, адже під час здійснення платежу ви могли не зазначити повністю ваше прізвище, ім’я та по батькові, номер екзаменаційного листка тощо, що не дає змоги ідентифікувати ваш платіж.

Важливо! Якщо оплату не буде здійснено (або здійснено не в повному обсязі) до 22 серпня 2024 року, отриманий вами під час реєстрації екзаменаційний листок буде вважатися недійсним, а реєстрацію буде скасовано.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів