УЦОЯО: додаткова сесія ЄВІ/ЄФВВ-2024 проходитиме з 31 липня до 14 серпня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: додаткова сесія ЄВІ/ЄФВВ-2024 проходитиме з 31 липня до 14 серпня
30-07-2024

Завтра, 31 липня, для понад 22 тисяч вступників розпочнеться додаткова сесія єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Триватиме вона до 14 серпня.

Із запрошень, які розміщено в кабінетах учасників вступних випробувань, вступники / вступниці вже знають дату, час і місце проходження тестування, тож мають змогу заздалегідь спланувати маршрут доїзду і подбати про те, щоб вчасно дістатися до пункту тестування. Наголосимо, що початок проведення вступного випробування під час першої зміни – 10:00, другої – 15:00. Допуск до пункту тестування розпочнуть за 30 хв і припинять за 10 хв до початку випробувань.

На пункті тестування вступник / вступниця має пред’явити екзаменаційний листок та оригінал паспортного документа, на підставі якого його / її зареєстровано для участі у вступних випробуваннях.

ВАЖЛИВО! Рекомендуємо учасникам перевірити правильність оформлення екзаменаційного листка. У разі якщо на ньому немає фото чи підпису представника приймальної комісії, – зверніться до приймальної комісії для усунення недоліків.

Увага!
Якщо учасник / учасниця запізниться або при вході до пункту тестування не пред’явить екзаменаційного листка й документа, що посвідчує особу, – його / її не допустять до участі в ЄВІ / ЄФВВ.

Під час проходження вступного випробування учасникам варто уважно слухати промову інструктора, прочитати інструкцію щодо роботи з тестувальником, а якщо буде потрібна допомога / роз’яснення щодо функцій сервісу для тестування, у разі технічних несправностей комп’ютера, некоректної роботи програми, виникнення будь-яких інших нестандартних ситуацій ‒ одразу звертатися до інструктора; у разі надзвичайної ситуації / оголошення повітряної тривоги ‒ дотримуватися вказівок персоналу пункту тестування.

Якщо учасник / учасниця виявив / виявила факти порушення процедури проведення ЄВІ / ЄФВВ, він / вона має право подати заяву щодо порушення процедури до моменту виходу з пункту тестування.

Інформацію про результати додаткової сесії за шкалою 100–200 балів буде розміщено в кабінетах учасників 20 серпня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів