З 14 по 16 листопада відбудеться Європейський форум із забезпечення якості 2024 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
З 14 по 16 листопада відбудеться Європейський форум із забезпечення якості 2024
13-06-2024

Європейський форум із забезпечення якості (European Quality Assurance Forum - EQAF) пройде з 14 по 16 листопада 2024 року в університеті Твенте (University of Twente), Нідерланди.

Форум під назвою «Enhancing education, research and societal engagement through quality assurance» об’єднає сесії про політику та тенденції, дослідження та практичні приклади, пов’язані з темою Форуму, а також про поточні розробки у сфері забезпечення якості.

Об’єднання зусиль із забезпечення якості навчання, досліджень і третьої місії має вирішальне значення для досягнення університетами своїх стратегічних цілей. Цей інтегрований підхід може сприяти всебічному та вражаючому освітньому досвіду для студентів, одночасно впроваджуючи дослідження та вносячи значний внесок у суспільство. Проте вирішення проблем взаємозв’язку трьох місій стає все більш складним завданням як для внутрішніх, так і для зовнішніх систем забезпечення якості через широкий спектр нових розробок і тенденцій у вищій освіті. Вони варіюються від необхідності базувати навчання та викладання на дослідженнях до технологічних досягнень, включаючи штучний інтелект, і зростання проектів, які передбачають співпрацю різних учасників, включаючи неакадемічні зацікавлені сторони.

EQAF 2024 вивчатиме нові політики, інноваційні методології та інструменти, які можуть забезпечити цілісний підхід до якості та забезпечення якості. Це також запропонує аудиторії поміркувати над тим, як забезпечення якості може задовольнити потреби та виклики, що виникають під час взаємозв’язку трьох місій. Крім дослідників, практиків і політиків у сфері забезпечення якості, цьогорічна подія буде представляти особливий інтерес для професіоналів, відповідальних за якість досліджень і інформаційно-роз’яснювальних функцій в університетах, а також для персоналу, який виконує функції управління проектами.


Докладніше на сайті eua.eu

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів