Центр тестування МОЗ: Питання академічної доброчесності вже не перший рік є наріжним в освіті України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Центр тестування МОЗ: Питання академічної доброчесності вже не перший рік є наріжним в освіті України
15-04-2024

Складання іспитів в Україні та за кордоном: академічна доброчесність

Питання академічної доброчесності вже не перший рік є наріжним в освіті України. Відповіді на «чому?» та «навіщо?» вже давно обговорені спільнотою, імплементація «як?» успішно втілюється закладами освіти. На жаль, під час роботи ми регулярно стикаємось з ситуаціями, які змушують замислитись щодо ефективності цих дій. Проте сьогодні стався вийняток. Ми обурені.

Від Prometric надіслали лист, у якому зазначались безпрецедентні порушення академічної доброчесності від здобувачів під час складання іспитів за кордоном.
Звісно, що дії порушників супроводжували не промови з щирими каяттями, а погрози та залякування родичами-високопосадовцями. Так, таке стається не вперше. І також не вперше ми намагаємось звернути увагу представників закладів освіти на комунікацію з іноземними здобувачами, які також є дзеркалом нашої системи освіти за кордоном.

Центр тестування щоденно працює над тим, щоби проєкт організації іспитів за кордоном ефективно працював. Часом це поєднується з невимовним соромом за здобувачів, які відвідують сертифікаційні центри.

Також хочемо звернутись до осіб «з того боку навушників». Так, шановні підприємці, вас не виводять з аудиторії, де відбуваються складання та не забирають буклет. Проте ви власноруч робите зі своїм життям речі набагато жахливіші — руйнуєте галузь, до якої належите, зсередини.

Висновок: шановні заклади, які ігнорують питання академічної доброчесності у роботі зі здобувачами (як іноземними, так і вітчизняними), якщо ви хочете, щоби закордоном нас сприймали виключно як країну корупціонерів та нахабних порушників, будь ласка, просто ігноруйте наш заклик. Закладам вищої освіти, які не толерують списування та «дружню допомогу» людям без знань, що становлять небезпеку для пацієнтів — висловлюємо повагу.




За інформацією:
testcentr.org.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів