Конференція IREG 2024 відбудеться 7-8 листопада в Бухаресті « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Конференція IREG 2024 відбудеться 7-8 листопада в Бухаресті
5-04-2024

Конференція IREG 2024 відбудеться 7-8 листопада в Бухаресті

Вальдемар Сівінскі (Waldemar Siwinski), президент IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, нещодавно відвідав Бухарест, де зустрівся з професором Ремусом Прокопіє (Remus Procopie), ректором SNSPA University та високопоставленими представниками органів вищої освіти Румунії.

Також на переговорах був присутній Ян Садлак (Jan Sadlak), колишній президент IREG. SNSPA University, член IREG, погодився прийняти конференцію IREG 2024, яка відбудеться 7-8 листопада в Бухаресті.

Більше не наукова фантастика, штучний інтелект (ШІ) вторгся у вищу освіту на багатьох фронтах. Навчання завжди вважалося справою людини, але генеративні інструменти штучного інтелекту, такі як ChatGPT, схоже, готові замінити викладачів. Ця тема настільки реальна, що для захисту вчителів штат Каліфорнія хоче заборонити коледжам використовувати такі інструменти ШІ.

Інструменти штучного інтелекту, що розвиваються, можуть трансформувати наукові дослідження. Вони можуть сприяти перегляду літератури та керувати базами даних, що постійно розширюються, а також допомагати у візуальному представленні складної інформації. Простіше кажучи, ШІ може полегшити роботу дослідників.

Інструменти, запроваджені штучним інтелектом у вищу освіту, швидше за все вплинуть на академічні рейтинги та способи, якими рейтингові організації збирають і аналізують інформацію.

На конференції IREG 2024 ми почуємо, як міжнародні експерти та керівники університетів обговорять різні аспекти впливу штучного інтелекту на вищу освіту, а отже, і на рейтинги університетів.

Докладніше на сайті ireg-observatory.org >>>





За інформацією:
ireg-observatory.org

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів