МОН: «Штучний інтелект у Мрії» — 16 грудня відбувся хакатон у НаУКМА « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОН: «Штучний інтелект у Мрії» — 16 грудня відбувся хакатон у НаУКМА
19-12-2023

60 учасників із 17 команд працювали цілий день. Пітчинг проєктів тривав майже до десятої вечора, а деяким командам через тривогу довелося проводити його в укритті.

Розповідаємо про ідеї команд-переможців.

⚡️Перше місце посіла команда «FireFlies squad» із КПІ. Вона запропонувала — розробити опитування на базі штучного інтелекту (ШІ), яке можна використовувати просто під час уроку. ШІ сам генеруватиме питання і перевірятиме відповіді. Якщо вчитель бачить у застосунку, що більшість дітей не зрозуміла матеріал уроку, то він зможе ще раз його пояснити.

⚡️ Друге місце — у команди «Isterhishtar» з НаУКМА. Вона запропонувала систему, побудовану на штучному інтелекті, яка буде здатна передбачати оцінки учня, давати поради для поліпшення цих оцінок і аналізувати схильність дитини до тих чи інших сфер діяльності в майбутньому.

⚡️ Команда «То не ми» з того самого закладу посіла третє місце. Вона презентувала ідею модульної ШІ-системи супроводу учнівства для ефективної профорієнтації. Модуль збиратиме дані в різних сферах за типом рекомендацій для оптимізації навчання на базі оцінок та буде враховувати унікальність кожної дитини під час профорієнтації.

⚡️Четверте місце виборов колектив «Dreamers of dreams» із Київської школи економіки (KSE). Команда запропонувала створити систему, здатну візуалізувати шкільну програму як дорожню карту-графіку для різних предметів, використовувати можливості ШІ для генерування зв'язків між темами, рекомендаціями із засвоєння тем.

Дякуємо усім командам за активність та ідеї ❤️
Хакатон відбувся за сприяння Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією
.






За інформацією:
www.facebook.com/UAMON

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів