Керівник проекту "ТОП-200 Україна" відвідала Latvia University of Life Sciences and Technologies « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Керівник проекту "ТОП-200 Україна" відвідала Latvia University of Life Sciences and Technologies
9-12-2023

Роль закладів вищої освіти на шляху вступу України до ЄС стало ключовою темою зустрічі.

В ході зустрічі, яка проходила у Латвійськму університеті біонаук та технологій, 24 листопада, ректорка ЛБТУ Ірина Пилвере (Irina Pilvere) підкреслила, що університети, незважаючи на сучасні перепони та складнощі є життєво важливими для прогресу в економічній, соціальній сферах, вони виконують функцію рушіїв змін, тому питання досконалості вищої освіти, трансформація діяльності, гнучкість освітніх програм, міждисциплінарність та взаємна інтеграція профільних дисциплін з технічними, інформаційними, гуманітарними є необхідними складовими в діяльності університетів.

Ректорка також розповіла, які завдання для аграрного сектора та суспільства країни вирішував при вступі Латвійської Республіки до Європейського Союзу, на той час ще Латвійський сільськогосподарський університет, та які перепони їм довелось подолати.

Довідково: Латвійський університет природничих наук і технологій є вищим освітнім і науковим закладом Латвійської Республіки, де проводяться наукові дослідження, а також академічні та професійні навчальні програми.

style=

Основною метою університету є створення інтелектуального потенціалу для забезпечення сталого розвитку Латвії та її сільської місцевості, зокрема, становлення сучасного, міжнародно визнаного та престижного університету, який активно інтегрується в єдиний європейський простір вищої освіти та науки.

Історія університету починається з 1863 року, коли в Ризькому політехнікумі було засновано кафедру сільського господарства.

Латвійськоий університет біонаук та технологій (Latvia University of Life Sciences and Technologies) розташовано в Єлгавському палаці на березі річки Лієлупе – найбільшому за розмірами барочному палаці Прибалтики, що був побудований у XVIII столітті за проектом Бартоломео Растреллі.


Керівник проекту \Фото з сайту www.lbtu.lv

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів