Випускник НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського став керівником Марсіанської станції « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Випускник НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського став керівником Марсіанської станції
20-11-2023

Випускник КПІ Сергій Якимов став керівником Марсіанської пустельної дослідницької станції в американському штаті Юта. Тут проводять геологічні та соціальні дослідження, симулюючи можливе життя астронавтів на поверхні Марсу.

Сергій Якимов розповідає, що сам мріє стати астронавтом і потрапити на Марс. Він закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю "системи керування літальними апаратами".

Вісім років тому його відібрали у сотню претендентів для майбутнього польоту на Марс. Цю місію організовувала компанія з Нідерландів — Mars One.

"Я все життя йду до цієї мрії. Але треба робити якісь кроки. Можна звичайно просто сидіти на дивані і казати, що я хочу стати астронавтом. Проживаючи в Америці вже декілька років, я працював інженером в маленькій компанії, але працювати там у сфері польотів людини в космос я все ще не міг. І тут була така можливість долучитися до цієї справи на станції", – розповідає Якимов.

Наступним етапом у своїй кар'єрі Сергій бачить роботу в НАСА у Космічному центрі в Г'юстоні (Техас), який, зокрема, займається підготовкою астронавтів...

📋 Більше — за посиланням:

https://www.holosameryky.com/a/mars-nasa-musk/7354195.html

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів