Білше 1900 ЗВО та коледжів США не вимагатимуть здавати SAT та ACT для вступу восени 2024 року « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Білше 1900 ЗВО та коледжів США не вимагатимуть здавати SAT та ACT для вступу восени 2024 року
2-09-2023

З часів пандемії COVID багато університетів США дотримуються політики test-optional та test-free policies. Тобто для вступу не обов'язково складати стандартизовані іспити. Лише деякі виші після пандемії повернулися до доковідних вимог. Наприклад, MIT (Massachusetts Institute of Technology) зараз знову вимагає від усіх абітурієнтів складати SAT.

Спочатку ЗВО відмовилися від тестів через ковідні обмеження. Однак після послаблення карантину приймальні комісії почали замислюватися про стандартизовані іспити більш концептуально.

Їхні супротивники вважають, що тести лише збільшують розрив між багатими та бідними абітурієнтами. Дослідження показують, що бали на іспитах зростають разом із рівнем доходу. Вступники з малозабезпечених сімей не можуть дозволити собі репетиторів та дорогі курси з підготовки, які відвідують їх забезпеченіші колеги.

Колумбийский университет (Columbia University) став одним из перших відомих навчальних закладів, який оголосив цього року про те, що він буде застосовувати політику необов'язковості тестування на невизначений термін.


Докладніше на сайті highereddive.com

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів