МОЗ: Понад 3 тисячі студентів склали тестовий іспит КРОК 2 у закордонних центрах тестування « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОЗ: Понад 3 тисячі студентів склали тестовий іспит КРОК 2 у закордонних центрах тестування
3-07-2023

3350 студентів, які були зареєстровані для складання компонентів єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) – КРОК 2, склали інтегрований іспит у закордонних центрах тестування.

Зокрема, у розрізі спеціальностей ця кількість складає: 2 508 студентів – за спеціальністю «Медицина», 277 студентів – за спеціальністю «Фармація», 547 студентів – за спеціальністю «Стоматологія» тощо.

Зазначимо, що етап складання основної сесії іспиту КРОК 2 за кордоном завершився. Результати основної сесії складання іспиту за межами України з усіх галузей направлені Центром тестування при МОЗ України до закладів вищої освіти (ЗВО).

Звертаємо вашу увагу, що реєстрація студентів закладами освіти на додаткову сесію іспиту КРОК 2 за кордоном, яка триватиме з 11 по 13 липня, завершується о 00:00 2 липня.


Нагадаємо, що можливість для українських та іноземних студентів скласти ЄДКІ поза межами України та за місцем постійного проживання/тимчасового перебування стало можливим завдяки ухваленій урядом постанові «Про внесення змін до Порядку здійснення єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань “22 Охорона здоров’я”», затверджених постановою КМУ від 28.03.2023 № 269.

Через дію воєнного стану та з огляду на безпекову ситуацію, українські та іноземні студенти, які зареєстровані на складання компонентів ЄДКІ – тестових іспитів КРОК 1, КРОК 2 та АМПС – поза межами України, можуть скласти іспит в одній з країн світу.

Так, для складання іспиту було залучено понад 600 центрів тестування в різних країнах світу: у США, Канаді, Великобританії, Індії, країнах Європейського Союзу, Кореї тощо.

Більш детально ознайомитися з послідовністю дій для здобувача освіти, який складатиме іспит КРОК 1, іспит з англійської мови професійного спрямування та іспит КРОК 2 за межами території України, можна за посиланням.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів