Студентська збірна України виборола четверте місце на 15-му Міжнародному турнірі фізиків (International Physicists’ Tournament) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Студентська збірна України виборола четверте місце на 15-му Міжнародному турнірі фізиків (International Physicists’ Tournament)
2-05-2023

Студентська збірна України гідно представила Україну на 15-му Міжнародному турнірі фізиків (International Physicists’ Tournament 2023), що відбувся в Політехнічній школі (Париж, Французька республіка) 23-29 квітня.

Наша збірна посіла почесне четверте місце.

Через російське вторгнення та пов’язані з цим обмеження на виїзд чоловіків за межі країни дозвіл відвідати Францію не отримали тренер і юнацька частина команди.

Представляти Україну на турнірі фізиків до Парижу поїхали Дарина Сич (лідерка ) і Анастасія Демидченко (студентки КНУ), Анна Красильникова (студентка КПІ). Уже там до них долучилися Андрій Шитіков і Філіп Сікорський – студенти-радіофізики, які перебували за межами нашої країни.

На International Physicists’ Tournament за перемогу змагалися 18 найсильніших студентських збірних світу. Учасниками доповідалися цікаві задачі з різноманітних розділів фізики, зокрема про фігури Ліссажу, отримані за допомогою мембрани та лазера, умови складання найбільшого чипсового кільця, вимірювання освітленості за допомогою двигуна Мендосіно, визначення параметрів руху та розмірів крейди за слідом, який вона залишає на дошці, та дослідження умов задування свічки.

Збірна України, впевнено вигравши у трьох відбіркових боях, за результатами півфіналу набрала 228.37 бали, на дві десятих поступившись майбутній переможниці турніру – збірній Польщі, яка набрала 228.63 бали.

На цьогорічних паризьких змаганнях збірна України завоювала почесне четверте місце, обійшовши Університет Макгілла (Канада), Технічний університет Данії, Політехнічну школу (Франція), Міланський технічний університет (Італія), Технічний Університет Чалмерс (Швеція), Швейцарську вищу технічну школу Цюріха, Державний університет Оклахома (США), Кембрідж (Велика Британія), збірні Німеччини, Греції, Нідерландів та багато інших команд. Перше місце розділили між собою команди з університетів Ліона (Франція) та Варшави (Польща).




За інформацією:
2023.iptnet.info,
univ.kiev.ua




Додатково:

Національна збірна студентська команда України з фізики посіла шосте місце в International Physicists' Tournament 2022

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів