UNESCO: понад 51 мільйон доларів у вигляді грантів та натуральної підтримки освіти в Україні від ЮНЕСКО, GPE, Google та Microsoft « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
UNESCO: понад 51 мільйон доларів у вигляді грантів та натуральної підтримки освіти в Україні від ЮНЕСКО, GPE, Google та Microsoft
29-04-2023

Оскільки війна триває в Україні, серйозно впливаючи на освіту, Глобальне партнерство в галузі освіти (GPE), Google, Microsoft Corporation та ЮНЕСКО нададуть понад 51 мільйон доларів США на дистанційне навчання та психосоціальну підтримку дітей у районах, що постраждали від конфлікту.

Програма буде впроваджена ЮНЕСКО та ЮНІСЕФ в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки та забезпечить дітей та вчителів обладнанням та інструментами для дистанційного навчання, психосоціальної підтримки, підготовки вчителів та планування сектору освіти.

Через мультиплікатор GPE Глобальне партнерство в галузі освіти зібрало загалом понад 25 мільйонів доларів США у грошовій та натуральній підтримці від Microsoft, Google та ЮНЕСКО, на загальну суму понад 51 мільйон доларів США на освітню допомогу для України. Мультиплікатор GPE - це інноваційний інструмент фінансування, призначений для залучення нових джерел фінансування освітніх програм, узгоджених з національними пріоритетами.

На додаток до грошових пожертвувань як від партнерів приватного сектора, так і від ЮНЕСКО, підтримка Microsoft включає безкоштовний доступ до свого програмного забезпечення для студентів і викладачів для використання в режимі он-лайн і офлайн, а також навчання вчителів програмним програмам. Внесок Google включає пожертву в розмірі 50 000 комп'ютерів Chromebook. Це перший випадок, коли партнери з приватного сектору забезпечили необхідне співфінансування для країни, щоб розблокувати фінансування з мультиплікатора GPE шляхом поєднання грошових та натуральних пожертвувань.

Ці внески допоможуть розвивати існуючі зусилля України щодо забезпечення безперервності викладання та навчання та цифровізації системи освіти, поєднання реагування на надзвичайні ситуації та довгострокову допомогу, щоб допомогти сектору краще протистояти впливу конфлікту.

Програма, що реалізується ЮНЕСКО, включатиме професійний розвиток вчителів, психічне здоров'я та психосоціальну підтримку, планування та управління освітою, а також закупівлю та розповсюдження пристроїв для учнів початкового та середнього шкільного віку, які постраждали від конфлікту, включаючи дітей, які стали внутрішньо переміщеними особами. 6 800 дітей та понад 60 000 суб'єктів освіти, таких як державні службовці, директори, шкільні психологи, вчителі, батьки та опікуни, отримають користь від цієї програми.

Програма, що реалізується ЮНІСЕФ, буде зосереджена на забезпеченні пристроями та зв'язку, розширенні цифрових навчальних центрів, розвитку наздоганяючої освіти та доступу до навчальних матеріалів і принесе користь приблизно 350 000 дітям на півдні та сході України, де бойові дії були найбільш інтенсивними.




Докладніше на сайті UNESCO >>>

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів