Представники Донецького державного університету внутрішніх справ взяли участь у міжнародному проєкті « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Представники Донецького державного університету внутрішніх справ взяли участь у міжнародному проєкті
28-01-2023

Вчені університету долучилися до розробки та впровадження навчального курсу з реагування на загрози, пов’язані з джерелами іонізуючого випромінювання. Наукова спільнота відомчих закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання працює над проєктом під координацією Департаменту освіти, науки та спорту МВС України у місті Відень (Австрія).

В умовах воєнного стану забезпечення публічної безпеки та правопорядку вимагає від Національної поліції своєчасного реагування на кримінальні правопорушення, які становлять загрозу для життя та здоров’я громадян.

Модераторами навчального курсу є Управління радіологічної безпеки Національної адміністрації з ядерної безпеки Міністерства енергетики США та Державна інспекція ядерного регулювання України.

Представники Донецького державного університету внутрішніх справ забезпечили розробку тематики теоретичної частини навчального курсу. Наразі у Відні, спільно з науковцями інших закладів вищої освіти системи МВС України, вони працюють над створенням та впровадженням практичної складової, а саме – досьє об’єкту і плану реагування на інциденти з джерелами іонізуючого випромінювання.

Визначення компетенції працівників різних підрозділів поліції, які входять до сил реагування, надає можливість реалізувати алгоритми ефективних дій поліції у різних ситуаціях. Зокрема, при крадіжках джерел іонізуючого випромінювання, розбійних нападах на такі об’єкти, при збройному опорі злочинцям, які намагаються вилучити джерело іонізуючого випромінювання тощо.

Результат розробки теоретичної та практичної складової навчального курсу з реагування поліції на інциденти з джерелами іонізуючого випромінювання передбачає його впровадження в освітній процес закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів