ЗУІ імені Ференца Ракоці II: «Духом нас п’ятнадцять мільйонів» – Президент Угорoщини відвідала Закарпаття « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ЗУІ імені Ференца Ракоці II: «Духом нас п’ятнадцять мільйонів» – Президент Угорoщини відвідала Закарпаття
28-11-2022

27 листопада Закарпаття відвідала президент Угорщини Каталін Новак.

На початку візиту президент взяла участь у адвентовому богослужінні, яке відбулося в реформатській церкві в місті Берегові.

«П’ятнадцять мільйонів угорців духом тут зі мною»
– наголосила вона.

Вона додала, що минулим разом у березні, у дні після початку війни, у цій самій церкві вони разом з сімидесятьма реформатськими служителями разом молилися за якнайшвидший мир.

«Як би не було важко на Закарпатті, ми разом, і залишатимемося разом» – запевнила вона присутніх.

Після цього у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ вона зустрілася з керівництвом закладу: президентом Ілдіко Орос, ректором Степаном Черничко та представниками місцевих угорських організацій.

Пізніше вона відвідала село Чепа, де взяла участь у відкритті угорської школи народного мистецтва “Тюльпан”. На початку церемонії Каталін Новак, Ілдіко Орос, та Степан Черничко, відкрили установу урочистим перерізанням стрічки.

Наприкінці дня президент Угорщини переглянула спільну адвентову програму, що відбулася на головній площі Берегова, та запалила першу свічку встановленого на площі адвентового вінка.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів