3 листопада 2022 року ЮНЕСКО проведе міжнародний семінар про роль вчителів у запобіганні та протидії шкільному насильству « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
3 листопада 2022 року ЮНЕСКО проведе міжнародний семінар про роль вчителів у запобіганні та протидії шкільному насильству
29-10-2022

Шкільне насильство та булінг, включаючи кібербулінг, широко поширені та зачіпають значну кількість дітей та підлітків.

Держави-члени ЮНЕСКО оголосили перший четвер листопада Міжнародним днем боротьби з насильством і знущаннями в школі, включаючи кібербулінг, визнаючи, що насильство, пов'язане зі школою, у всіх його формах є порушенням прав дітей і підлітків на освіту, на здоров'я і благополуччя. Вона закликає держави-члени, партнерів ООН, інші відповідні міжнародні та регіональні організації, а також громадянське суспільство, включаючи неурядові організації, окремих осіб та інші зацікавлені сторони, сприяти поширенню, святкуванню та сприянню міжнародному дню.

Цей день закликає увагу учнів, батьків, членів освітньої спільноти, органів управління освітою та низки секторів та партнерів, включаючи технологічну індустрію, заохотити всіх взяти участь у запобіганні онлайн-насильству для безпеки та добробуту дітей та молоді.

Відзначення в 2022 році

Міжнародний день боротьби з насильством та булінгом у школі 2022 року, включаючи кібербулінг, підкреслює важливу роль, яку відіграють вчителі у перетворенні школи на безпечний простір для всіх учнів. Вчителі знаходяться в основі рішення і повинні відчувати себе уповноваженими, здатними і готовими діяти. Проте терміново потрібно більше навчання та сильніша підтримка з боку школи та за її межами.

Шкільне насильство може бути руйнівним. Постраждалим дітям та молоді може бути важко зосередитися на уроці, можуть пропустити заняття або взагалі кинути школу. Це негативно позначається на навчальних досягненнях і майбутніх перспективах. Атмосфера тривоги, страху і невпевненості несумісна з навчанням і підриває якість навчання для всіх.

На глобальному рівні партнери та школи мобілізуються навколо цьогорічної теми “Not on my watch: the role of teachers in preventing and addressing school violence”.

3 листопада 2022 року ЮНЕСКО (онлайн) проведе міжнародний семінар у штаб-квартирі ЮНЕСКО в Парижі.

  • Концептуальна записка

  • Більше інформації

  • Зареєструватися

  • : анонси :
    : акценти :
    : зовнішнє оцінювання :
    : Популярне :
    : наші дані :
    Контакт:
    тел.:
    (044) 290-41-24
    (044) 290-41-24 (*122)
    факс:
    (044) 290-41-24
    м. Київ, вул. Смілянська, 4
    Карта проїзду
    e-mail: inf@euroosvita.net

    При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
    euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів