University of Sheffield: Університет Шеффілда запускає схему, щоб допомогти вченим, які постраждали від війни у своїй країні « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
University of Sheffield: Університет Шеффілда запускає схему, щоб допомогти вченим, які постраждали від війни у своїй країні
24-10-2022

Британський університет Шеффілда оголосив, що запустить схему підтримки вчених у всьому світі, які були переміщені або постраждали від війни у своїх країнах, щоб допомогти останнім продовжити свої дослідження в університеті.

Нова схема спочатку забезпечить фінансування для трьох дослідників, які приїдуть до Шеффілда на термін до 12 місяців, щоб вони могли продовжувати свою роботу в безпечному середовищі. Він відкритий для будь-яких вчених у всьому світі, які рятуються від війни та переслідувань у своїх країнах.

Науковці мають до 13 листопада 2022 року подати заявки на Sanctuary International Visitors Support Scheme та вступити до Університету Шеффілда, щоб завершити свою роботу.

Цього року Шеффілдський університет об'єднався з Київським політехнічним інститутом (КПІ) в Україні, щоб підтримати студентів і співробітників, які рятуються від війни в Україні. У рамках партнерства Шеффілд інвестував 20 000 фунтів стерлінгів у будівництво бомбосховищ для кампусу КПІ, розпочав наукову співпрацю та обмін персоналом, а також надав КПІ доступ до своїх бібліотек, приміщень тощо.

Докладніше на сайті sheffield.ac.uk

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів