УЦОЯО: 30 серпня завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: 30 серпня завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ
30-08-2022

Сьогодні, 30 серпня, завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ, яку буде проведено в тимчасових екзаменаційних центрах, створених в Україні.

Наголошуємо: учасники, які зареєструвалися в спеціальний період і не пройдуть першого етапу протягом 25–30 серпня, не зможуть узяти участі в спеціальній сесії НМТ.

Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки зареєстровані можуть дізнатися, скориставшись додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022» ― достатньо коректно заповнити поля форми.

Не проходять цього етапу, а натомість автоматично переходять до наступного учасники, які:

  • підтвердили участь в основній та/або додатковій сесії НМТ і вибрали населений пункт для проходження НМТ під час основної та/або додаткової сесій, але з поважних причин не змогли взяти участі в жодній сесії НМТ;

  • взяли участь у додатковій сесії НМТ, але з поважних причин не змогли завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії НМТ (через різке погіршення стану здоров’я або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я учасників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань НМТ тощо).


  • На другому етапі, з 5 вересня до 7 вересня 2022 року, вступники остаточно матимуть змогу визначатися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування в межах спеціальної сесії.

    Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 10 вересня 2022 року для абітурієнта з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ в межах додаткової сесії оцінювання.

    : анонси :
    : акценти :
    : зовнішнє оцінювання :
    : Популярне :
    : наші дані :
    Контакт:
    тел.:
    (044) 290-41-24
    (044) 290-41-24 (*122)
    факс:
    (044) 290-41-24
    м. Київ, вул. Смілянська, 4
    Карта проїзду
    e-mail: inf@euroosvita.net

    При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
    euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів