"Svoicity": Ці виші зі сходу евакуювалися в безпечні регіони. Дізнавайтеся більше про умови вступу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"Svoicity": Ці виші зі сходу евакуювалися в безпечні регіони. Дізнавайтеся більше про умови вступу
9-08-2022

Повномасштабне вторгнення змусило колективи університетів евакуюватись з Маріуполя, Краматорська, Покровська та інших міст сходу. Для деяких освітніх закладів цей досвід не новий.

Горлівський інститут іноземних мов


У 2014 році заклад довелось перевозити до Бахмута, а цьогоріч — до Дніпра. Тепер інститут буде продовжувати свою освітню діяльність на базі Дніпровського національного університету імені Гончара. Цьогоріч тут навіть розпочинають вступну кампанію в дистанційному режимі.




Донбаський державний педагогічний університет





Університет, який раніше працював у Слов’янську, також переїхав до Дніпра. У Дніпрі зараз знаходиться частина колективу університету, але усі заняття проводились дистанційно. Вступники також можуть розглядати Донбаський державний педагогічний університет як варіант для вступу, адже студентів прийматимуть для навчання за ступенем бакалавра та магістра.



Донбаська машинобудівна академія



Академію було евакуйовано до Тернополя. Її розмістили на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. У освітньому закладі готуються приймати нових студентів. Приймальна комісія ДДМА зараз працює в декількох містах, щоб допомогти абітурієнтам розібратися зі вступною кампанією:

місто Краматорськ: +380503477849, +380660517489, (0626) 41-69-38;

місто Луцьк: +380952455537;

місто Кам’янське: +380993071669;

місто Тернопіль: +380663360808.

Донецький національний медичний університет



Після окупації Донецька у 2014 році університет також було вивезено до Краматорська. Студенти закладу проходили практику в Краматорську, Слов'янську та Дружківці, але небезпека на сході після повномасштабного вторгнення не дозволяє цього робити. Так університет перевезли до Кропивницького. Цьогоріч студентів набиратимуть на спеціальності медицина, педіатрія, фармакологія, стоматологія і публічне управління та адміністрування.



Приазовський державний технічний університет



Приазовський державний технічний університет з Маріуполя евакуювали до Дніпра і тепер він розташовується в Національному технічному університеті “Дніпровська політехніка”. Як і інші університети зі сходу, Приазовський технічний університет відновив роботу і готовий приймати абітурієнтів.



Донецький національний технічний університет



Вже не один раз евакуйований університет у 2022 році довелось перевезти до Луцька. Адміністрація, співробітники підрозділів, частина науково-педагогічного персоналу університету поїхали з Покровська ще у квітні. Весь цей час заняття проводились дистанційно, відбувався захист кваліфікаційних робіт і проходила підготовка до вступної кампанії 2022 року.








Автор:
Софія ПИЛИПЕНКО








Додатково:

Увага! Перелік адрес ТДАТУ ім. Д. Моторного та коледжів, тимчасово зареєстрованих на підконтрольній території України

СТОП ФЕЙК!: Інформація щодо умов вступу до Херсонського державного університету

МДПУ: Про тимчасове переміщення Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького

ЗНУ став базою для переміщених ЗВО – ТДАТУ ім. Д. Моторного та Бердянського державного педуніверситету

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів