Удар по освіті: Агресор продовжує нищити університети України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Удар по освіті: Агресор продовжує нищити університети України
16-07-2022

Агресор випустив не менш як 10 ракет по найбільших ЗВО Миколаєва: Національному університету кораблебудування імені адмірала Макарова та Миколаївському національному університету імені Сухомлинського.

Також від вибухів постраждав Миколаївський політехнічний фаховий коледж.

Станом на 11:30 мер міста Олександр Сенкевич повідомив про двох поранених.

НУК — єдиний в Україні заклад вищої освіти, що готує фахівців у галузі кораблебудування. росія блокує та знищує українські порти, руйнує унікальні українські університети — це все акти геноциду українського народу.

Як повідомляв "KharkivToday": Харківський університет ім. В. Н. Каразіна шукає, де навчати природничим наукам.

Практична підготовка необхідна спеціалістам із фізики, хімії, біології, медицини. Онлайн це неможливо.

Навчальний рік планують починати у дистанційному режимі. Про це повідомила ректор Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська.

"Вочевидь, найближчим часом, зважаючи на безпекову ситуацію, Каразінський навчатиметься онлайн, принаймні — в осінньому семестрі та на зимову сесію. Університет шукає можливості для забезпечення практичної складової підготовки спеціалістів із фізики, хімії, біології, медицини на базі партнерських установ, бо підготовка фахівців — справа не лише окремого університету, а й державна. У нас є потенціал, зокрема, враховуючи тісну та давню співпрацю з Національною академією наук України. У цьому напрямі все ще є велике поле для роздумів та конкретних кроків", — розповіла вона.

Нагадаємо, у Харкові через війну пошкоджено 21 заклад вищої освіти з 24-х. Зокрема, окупанти стріляли по корпусам ХНУ ім. В. Н. Каразіна, Національного технічного університету "Харківський політехнічний iнститут", Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, не один раз — по території зооветакадемії (тепер — Державний біотехнологічний університет України), університету сільського господарства, дуже постраждав Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут".

Через обстріли міністр освіти та науки рекомендуватиме почати навчання у Харкові в дистанційному режимі.



За інформацією:
kpi.ua,
2day.kh.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів