НОК України: 46 юних атлетів представлятимуть Україну на літньому Олімпійському фестивалі-2022 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НОК України: 46 юних атлетів представлятимуть Україну на літньому Олімпійському фестивалі-2022
10-07-2022

Вже 24 липня у Банській Бистриці (Словаччина) стартує XVІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ). Попри надскладну ситуацію, в якій перебуває наша країна, синьо-жовтий прапор також майорітиме на цих престижних молодіжних континентальних стартах.

У Словаччині наша Національна юнацька збірна буде представлена 46-ма спортсменами, які виступатимуть у 6 видах спорту, а саме: бадмінтоні, велоспорті, дзюдо, легкій атлетиці, спортивній гімнастиці та плаванні.

З поіменним списком команди України на ЄЮОФ-2022, який сьогодні був затверджений на засіданні Виконкому НОК України, можна ознайомитися за посиланням:
https://noc-ukr.org/olympic/euof/festival/banska-bistricya-2022/sklad-komandi-ukraini-na-eyuof-2022/


Зауважимо, що участь нашої команди в ЄЮОФ стала можливою завдяки постійному діалогу щодо розв'язання усіх організаційних питань президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки з Європейськими Олімпійськими Комітетами на чолі зі Спіросом Капралосом, вагомій підтримці з боку Організаційного комітету фестивалю та Національного олімпійського комітетів Словаччини, який організував тренувальний табір напередодні старту змагань, а також скоординованій спільній позиції з Міністерством молоді та спорту України.

Стежте за новинами літнього ЄЮОФ-2022 на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України, а також на сторінках НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах: Facebook , Twitter , Telegram , Instagram


Бажаємо наснаги, сил та успіху нашим юним олімпійцям!



Довідково:

Заснований у 1990 році за ініціативи президента Міжнародного Олімпійського Комітету Жака Рогге, Європейський юнацький Олімпійський фестиваль став одним із найпрестижніших змагань Європи для юних спортсменів.

Представники України під егідою Національного олімпійського комітету беруть участь з 1993 року.

Відтоді юними олімпійцями здобуто 223 медалі – 68 золотих, 80 срібних та 74 бронзових нагород.

Європейські юнацькі олімпійські фестивалі – гарна школа для майбутніх перемог. У різні роки участь у літніх ЄЮОФ брали такі відомі українські спортсмени: Яна Клочкова (плавання), Єлизавета Бризгіна, Богдан Бондаренко, Ярослава Магучих (легка атлетика), Георгій Зантарая (дзюдо), Дарія Згоба, Ілля Ковтун (спортивна гімнастика) та багато інших.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів