Укрпатент: Спільна магістерська програма з ІВ та нових технологій від ВОІВ і Ягеллонського університету у Кракові « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Укрпатент: Спільна магістерська програма з ІВ та нових технологій від ВОІВ і Ягеллонського університету у Кракові
20-06-2022

У 2022/2023 навчальному році Всесвітня організація інтелектуальної власності (ВОІВ) у співпраці з Ягеллонським університетом у Кракові та Патентним відомством Республіки Польща продовжують пропозицію магістерської програми з інтелектуальної власності (ІВ) та нових технологій. Попередні успішні набори програми підтвердили попит і зацікавленість з боку кандидатів з державних установ, університетів, практиків та представників приватного сектора.

Зміст цієї унікальної магістерської програми зосереджено на найскладніших питаннях, пов’язаних з інтелектуальною власністю та новими технологіями (включаючи нові технології та патентне право; авторське право в цифрову епоху; штучний інтелект та комерційні комунікації; захист даних, конфіденційність та особисті права в Інтернеті; відповідальність провайдерів інтернет-послуг). Курси та семінари програми проводитимуть визнані спеціалісти з центрів ІВ Мюнхенського університету Людвіга Максиміліана, Університету Аліканте, Юридичної школи королеви Марії, Техаської школи права.

Програма пропонує кандидатам привабливу та зручну структуру з трьох семестрів навчання з 1 жовтня 2022 року по 28 лютого 2024 року з першим повністю дистанційним семестром, другим семестром з проживанням в Ягеллонському університеті (Краків, Польща) та останнім семестром з можливістю підготовки магістерської роботи або участі в програмі стажування на батьківщині або в Польщі.

Додаткова інформація про програму доступна на веб-сайті.

- Промо-брошура програми

Усі деталі щодо вступу а також обов’язкової процедури доступні в системі ERK Ягеллонського університету або через Академію ВОІВ.

Розклад стосовно реєстрації та зачислення можна переглянути на вебсайті Ягеллонського університету або WIPO eLearning Center.

Система ERK Ягеллонського університету є обов’язковою для використання кандидатами. Кінцевий термін прийому заявок на 2022/2023 рік – 31 серпня 2022 року. Кінцевий термін подання заявок на стипендії ВОІВ – 22 липня 2022 року.

Крім того, в рамках програми на 2022/2023 роки надається низка повних стипендій (проїзд, навчання, реєстрація, проживання, допомога на харчування, медичне страхування) для кандидатів, які працюють на уряд, в університетах чи НДІ. Заявку на отримання стипендії необхідно подавати через веб-сайт ВОІВ.

Кандидат повинен подати онлайн:

- Детальне оновлене CV

- Мотиваційний лист

- Ступінь (або ступені) та стенограми


За будь-якою додатковою інформацією звертайтеся:

Академія ВОІВ
mip.jagiellonian-uni@wipo.int

Ягеллонський університет
ip@uj.edu.pl

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів