Національна комісія зі стандартів державної мови: Особливості організації іспитів в умовах воєнного стану « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Національна комісія зі стандартів державної мови: Особливості організації іспитів в умовах воєнного стану
16-05-2022

Національна комісія зі стандартів державної мови звертає увагу на особливості організації іспитів в умовах воєнного стану в уповноважених установах.

Унаслідок агресії ворога частина приміщень, що знаходяться в тилу, зазнали ударів або пошкоджень. Наші уповноважені установи, на жаль, не стали винятками.

Під час воєнного стану окремі об’єкти могли змінити своє призначення та стати недоступними для організації іспитового процесу – зі зрозумілих причин військового характеру.

Під час відновлення роботи Комісія у співпраці з органами державної влади, органами місцевого самоврядування та керівниками закладів освіти у першу чергу зважає на безпеку для громадян. Кожне рішення про відкриття іспитового майданчика повинно узгоджуватися з цим пріоритетом. Зокрема, ми зважаємо на наявність укриття.

Водночас Комісія постійно працює над відновленням мережі уповноважених установ, щоб зробити процедуру іспиту максимально наближеною до кожного!

Про збільшення кількості іспитових майданчиків Комісія буде інформувати додатково.

Стежте за оновленнями!

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів