МОН: Українським студентам-медикам і практикуючим лікарям надано безкоштовний доступ до медичних ресурсів Elsevier « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОН: Українським студентам-медикам і практикуючим лікарям надано безкоштовний доступ до медичних ресурсів Elsevier
11-03-2022

Прагнучи надати інформаційну підтримку медичній спільноті України в умовах розв’язаної РФ війни, компанія Elsevier відкрила українським фахівцям у галузі медицини безкоштовний доступ до електронних платформ наукової інформації ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis

«Elsevier робить безкоштовний доступ до кількох своїх інструментів і медичних освітніх платформ для підтримки студентів-медиків, лікарів і медичних працівників з України», – зазначається в повідомленні компанії.

Для забезпечення зручного доступу українських користувачів до цих ресурсів створено україномовний розділ «Медична підтримка України», в якому опубліковано інформацію про зазначені бази даних та інструкції щодо отримання доступу. У розділі подаються довідкові матеріали та навчальні відео про можливості використання інформаційних ресурсів у науковій діяльності та навчанні, а також для потреб лікування пацієнтів.

Враховуючи ситуацію в Україні, фахівці компанії підготували простий і зручний алгоритм доступу.

У разі виникнення проблем із налаштуванням доступу, слід звертатися до служби підтримки компанії Elsevier, електронні адреси якої можна знайти на порталі.

Довідково


ClinicalKey – база даних клінічних знань для медичних працівників і студентів. ClinicalKey надає доступ до провідних повнотекстових довідників і журналів, містить інформацію про ліки, відеоматеріали, практичні рекомендації тощо.

Complete Anatomy – найдосконаліша в світі платформа 3D анатомії, яка використовується фахівцями зі всього світу для розуміння складних анатомічних структур.

Osmosis – медична освітня платформа, що використовується студентами-медиками, лікарями та особами, які доглядають за пацієнтами. Платформа пропонує користувачам зрозумілий, інформативний і цікавий навчальний контент. Бібліотека Osmosis складається з понад 2 тисяч відео, які охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику, а також містить відповідні запитання, картки та примітки.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів