МОЗ: Україна закликає Червоний Хрест сприяти створенню зеленого коридору в регіонах, які потребують допомоги « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОЗ: Україна закликає Червоний Хрест сприяти створенню зеленого коридору в регіонах, які потребують допомоги
3-03-2022

Щоб урятувати сотні тисяч мирних жителів, потрібно залучити усі можливості, ресурси та гуманізм. Україна звертається до Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) і його голови Петера Маурера та голови Червоного Хреста в Європі Роберта Мардіні та просимо про сприяння в організації безпечного гуманітарного коридору для якнайшвидшої евакуації та допомоги мирним жителям. Про це повідомила Тетяна Ломакіна, координаторка гуманітарних коридорів в Офісі Президента.

За словами Тетяни Ломакіної, дії щодо організації такого коридору вимагають невідкладності. Кожна хвилина коливань та роздумів – це життя людей:

«Українська сторона готова забезпечити вивіз людей, доставку гуманітарних вантажів, українські збройні сили гарантують безпечне проходження коридору і ми чекаємо на нього від російської сторони».

Основне завдання – створити умови для евакуації людей і доставки гуманітарних вантажів по всій території України.

Міжнародне гуманітарне право захищає людей, забороняючи робити мирне населення або цивільні об'єкти цілями ударів, використовувати голод як засіб війни, блокувати доступ людей до медичної та соціальної допомоги.

Нині ж в Україні літні люди, жінки, діти не отримують медичної допомоги, діти народжуються в підвалах і перше, що вони чують в своєму житті, – це звук вибухів. Люди не мають теплої їжі і питної води. Серед них багато людей з інвалідністю та із хронічними захворюваннями, які помруть без ліків. Днями був розбитий вщент Чернігівський фтизіопульмонологічний центр. За попередньою інформацією жертв серед лікарів та пацієнтів немає. Медичний персонал під обстрілами вжив усіх невідкладних заходів, щоб терміново убезпечити пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Доведення мирних людей до зневоднення, виснаження, страждання від відсутності своєчасної медичної допомоги у XXI ст. – ніщо інше, як катування.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів