УСПП: Вітаємо із Всесвітнім днем соціальної справедливості « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УСПП: Вітаємо із Всесвітнім днем соціальної справедливості
20-02-2022

Щороку 20 лютого відзначається Всесвітній день соціальної справедливості, який проголосила Генеральна Асамблея ООН. В її резолюції визнана необхідність подальшого нарощування зусиль міжнародної спільноти в сфері викорiнення бідності, забезпечення повної зайнятості, достойної роботи, рiвних прав чоловіків і жінок, соціальної справедливості.

В Україні вже вибудовані чіткі цілі побудови справедливого суспільства та механізми їх досягнення, які базуються на ратифікованих Європейській соціальній хартії (переглянутій), конвенціях Міжнародної організації праці, Європейському кодексi соціального забезпечення, Цілях сталого розвитку в Україні, Програмі МОП Гідної праці для України тощо.

Зокрема, цим активно опікується оновлена Національна тристороння соціально-економічна рада, що є основним нормативно закріпленим майданчиком для соціального діалогу в трикутнику уряд-роботодавці-профспілки.

До її засідань – як Президії, так і робочих груп, комітетів – долучаються українські, міжнародні експерти.

Ми щиро переконані, що соціальна справедливість полягає у створенні рівних умов для життя і праці в Україні, гідній і вчасній заробітній платі, стимулах до самозайнятості, розвитку власних професійних якостей. Також така політика повинна включати й інший важливий компонент – державний соціальний захист для соціально незахищених категорій населення, малозабезпечених, людей з обмеженими можливостями, пенсіонерів.

Цього можна досягти через розумне оподаткування доходів; урегулювання ринку праці і забезпечення ефективної занятості населення; реформи охорони здоров'я, пенсійної політики, адресної соціальної допомоги тощо.

Це ті завдання, які ставлять перед собою НТСЕР, організації роботодавців України, профспілки, уряд.

Чому ми за те, щоб більш широко відзначати цей Всесвітній день? У непрості часи це сприятиме об’єднанню громадян навколо важливої соціальної мети – розбудови економічно процвітаючого, морально сильного суспільства.

Вітаємо, друзі, та зичимо успіхів, досягнень у вашій професійній діяльності. Підтримуймо одне одного та працюймо на благо України і її громадян.





Додатково:

"BusinessUA": Скільки відсотків українців задоволені своєю зарплатою

УСПП: Трудова міграція і найвищі в світі темпи природного скорочення чисельності населення – основні економічні виклики для України

46 351 біткоін задекларували посадовці

100 найбагатших українців 2021 — Forbes.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів