У китайському Чжецзяні випускникам ЗВО надають позики на розвиток свого бізнесу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У китайському Чжецзяні випускникам ЗВО надають позики на розвиток свого бізнесу
18-02-2022

Випускники університетів у провінції Чжецзян матимуть змогу взяти в кредит до півмільйона юанів ($78,9 тис.) на розвиток свого бізнесу. Якщо молодий підприємець збанкрутує уряд відшкодує 80% суми позики. План, оприлюднений Національною комісією країни з розвитку та реформ (NDRC), наголошує на заклопотаності влади щодо перспектив працевлаштування для мільйонів випускників на тлі уповільнення економічного зростання.

Минулого тижня NDRC заявила, що уряд запропонує особливу допомогу молодим підприємцям і запровадить стимули для невеликих компаній, які наймають нових випускників, кількість яких цього року, за оцінками, досягне рекордних 10,76 мільйонів людей.

У рамках кредитної програми в Чжецзян уряд закриє кредит повністю, якщо взята в борг сума становитиме менше 100 000 юанів ($15,7 тис.), заявив заступник директора Департаменту кадрів та соціального забезпечення Чжецзян Чень Чжун. Випускники, які працюватимуть у провінції, також можуть претендувати на допомогу на проживання та житлові субсидії у розмірі від 20 000 до 400 000 юанів ($3,1 тис. - $63,2 тис.)

За словами Чена, нові випускники, які приїжджають до Чжецзяна, також зможуть отримати «хукоу» (реєстрацію) без будь-яких умов. Обмеження діятимуть лише під час подання заяви на отримання «хукоу» у центрі провінції — окрузі Ханчжоу.

Чжецзян, четверта за величиною провінція Китаю за обсягом виробництва, також стане випробувальним полігоном для так званого руху за «загальне процвітання»: провінції доручено розробити політику, спрямовану на скорочення нерівності у доходах до 2025 року.







За інформацією:
reuters.com,
habr.com

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів