НАНУ: Підписано Меморандум про взаємодію між Службою безпеки України та Національною академією наук України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НАНУ: Підписано Меморандум про взаємодію між Службою безпеки України та Національною академією наук України
6-02-2022

5 лютого 2022 року відбулася зустріч Президента НАН України Анатолія Загороднього і Голови Служби безпеки України Івана Баканова та підписано Меморандум про взаємодію між СБУ та НАН України.

Під час зустрічі Анатолій Загородній розповів Івану Баканову про сучасний стан та основні напрями діяльності Академії. Він зазначив, що Національна академія наук України залишається провідним науковим центром країни, а результати, отримані її науковцями з окремих наукових напрямів, відповідають світовому рівню. Досить активною є співпраця науковців НАН України з іноземними колегами в галузях теоретичної фізики, ядерної фізики і фізики високих енергій, фізики плазми, матеріалознавства, наук про життя. Важливі дослідження виконуються вченими-соціогуманітаріями Академії.

Ішлося також про активізацію останнім часом науково-експертної діяльності НАН України, посилення її зв’язків із вітчизняною науково-виробничою сферою та підприємствами оборонно-промислового комплексу.

У ході зустрічі Анатолій Загородній та Іван Баканов підписали Меморандум про взаємодію між Службою безпеки України та НАН України. Меморандум передбачає посилення співробітництва між НАН України та СБУ, запровадження механізмів взаємної співпраці, обміну інформацією та координації зусиль у сфері забезпечення державної безпеки.

Анатолій Загородній і Іван Баканов висловили спільну думку, що підписання Меморандуму та його ефективна реалізація сприятимуть розширенню співпраці між сторонами з питань, що становлять спільний інтерес, напрацюванню пропозицій для керівництва держави й органів державної влади з проблем забезпечення державної безпеки, вдосконалення нормативно-правової бази у цій сфері.





: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів