UNESCO: Четвертий круглий стіл з етики редагування геному на тему «Equal Access and Governance» відбудеться 20 січня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
UNESCO: Четвертий круглий стіл з етики редагування геному на тему «Equal Access and Governance» відбудеться 20 січня
17-01-2022

Четвертий круглий стіл з етики редагування геному на тему «Equal Access and Governance» відбудеться онлайн 20 січня 2022 року з 12:00 до 13:30 (GMT+1).

Це заключна частина серії заходів, які організовує ЮНЕСКО з 2018 року за фінансової підтримки Міністерства освіти, культури, спорту, науки і технологій Японії. На основі попередніх круглих столів ця заключна подія буде зосереджена на майбутньому людства та на тому, як люди будуть або повинні жити з новими технологіями.

Круглий стіл проходитиме у формі панельної дискусії, в якій зберуться відомі експерти з різних континентів.

Редагування геному — це революційна технологія, яка може швидко і точно модифікувати ДНК живих організмів, задаючи корисні характеристики або видаляючи небажані. Застосування цієї технології для лікування деяких генетичних захворювань – не наукова фантастика, а реальність нашого найближчого майбутнього.

Під час цієї панельної дискусії будуть обговорені найактуальніші етичні проблеми застосування редагування геному для лікування, вплив на майбутні покоління та навколишнє середовище, а також майбутні шляхи подолання цих проблем.

Його модеруватиме професор Ерве Шнайвайс (Prof. Hervé Chneiweiss - Франція, директор Дослідницького центру Neuroscience Paris Seine-IBPS, голова комітету з етики Національного інституту здоров'я та медичних досліджень (National Institute of Health and Medical Research - INSERM) та колишній голова Міжнародного комітету з біоетики (IBC) ЮНЕСКО.



Докладніше на сайті unesco.org

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів