Омбудсман: 17 листопада світ відзначає Міжнародний день студента « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Омбудсман: 17 листопада світ відзначає Міжнародний день студента
17-11-2021

Дату було встановлено в 1946 році на Всесвітньому конгресі студентів, що проходив у Празі, в пам’ять про чеських студентів-патріотів.

У наші дні Міжнародний день студента позиціонується як свято молодості, наснаги та великих звершень. Це свято зближує та об’єднує молодих людей, але насамперед, це день студентської солідарності, яке не має меж та кордонів.

Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини приділяється особлива увага реалізації прав молоді, їхньому правовому захисту. Результати парламентського контролю свідчать, що окремої турботи з боку держави потребує створення сприятливих умов для підвищення рівня практичних навичок студентів; зменшення рівня їх «неофіційного» працевлаштування та мінімізації фінансової залежності, налагодження співпраці молодих спеціалістів та роботодавців, що зменшить відтік українських спеціалістів за кордон.

Студенти завжди були і залишаються найбільш волелюбною та незалежною частиною суспільства. Саме студентство в усі часи було активною, рушійною силою, яка могла змінювати держави.

Департаментом моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини підготовлено презентацію «Права здобувачів вищої освіти».

Вітаємо, дорогі студенти, зі святом! Бажаємо прагнути нового, творчо мислити та досягати мети. Нехай навчання дається легко, а невтомний ентузіазм неодмінно приведе до улюбленої, престижної та затребуваної професії.

Світлого вам майбутнього!

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів