В європейських містах зростають ціни на житло для студентів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
В європейських містах зростають ціни на житло для студентів
14-10-2021

Індекс міжнародної оренди житла HousingAnywhere за 3 квартал 2021 року (HousingAnywhere International Rent Index by City Q3 2021)

В європейських містах зростають ціни на житло для студентів


Роттердам, 7 жовтня 2021 р. - Звіт Міжнародного індексу орендної плати HousingAnywhere за 3 квартал 2021 року показує загальну тенденцію зростання орендних ставок для всіх типів житла (квартири, приватні кімнати та студії), причому квартири демонструють найшвидше зростання. Після скасування межі орендної плати (Mietendeckel), ціни на оренду квартир у Берліні зафіксували найрізкіше зростання з року в рік - вражаючі 22,36%, за ними йдуть Гамбург (19,94%), Рейк'явік (14,70%) та Мілан (14,36%).
Звіт також доступний Іспанською , Італійською , Німецькою та Голландською мовами

Оскільки третій квартал зазвичай є піковим сезоном оренди для студентів, можна було очікувати деякого зростання цін на оренду житла. Оскільки мобільність нормалізується як для студентів, так і для молодих спеціалістів та туристів, дефіцит оренди житла знову став болючим, що ще більше підняло ціни. Навіть іспанські та італійські міста набирають швидкість зростання цін на оренду після деяких помітних падінь у попередніх кварталах. Це сигналізує про те, що дві європейські країни, які, як відомо, постраждали найбільше, також знаходяться на шляху до відновлення.

"Дефіцит стане ще більш гострим після скасування всіх обмежень на поїздки, а муніципалітети повинні шукати заходи протидії якнайшвидше"- каже Джорді Зелманн (Djordy Seelmann), генеральний директор HousingAnywhere.

Ситуація є особливо жахливою у великих європейських університетських містах, де деякі ЗВО навіть повідомляють про те, що студенти припиняють навчання або відкладають навчання через проблеми з пошуком доступного житла. Зелманн:

«Існує нагальна потреба у більш доступному житлі для студентів та молодих спеціалістів, особливо в тих містах, які залучають іноземців. На жаль, забудова нової житлової нерухомості не є простою справою, і навіть за наявності відповідного дозволу зазвичай потрібні роки, щоб бути завершеною та доступною. Тому ми закликаємо політиків критично оцінити поточну ситуацію щодо житла та оренди, щоб знайти рішення, які можуть негайно вирішити цю проблему. Урядам слід вжити заходів прямо зараз. Крім того, можна прискорити перепрофілювання вільних комерційних будівель для житлового призначення за належним дозволом ».

У третьому кварталі 2021 року квартири демонструють найбільше подорожчання, потім студії та окремі кімнати. Це може вказувати на те, що клієнт вважає за краще мати більш незалежний простір, що може бути результатом зміни у використанні простору через пандемію. Соціальне дистанціювання включається до способу життя людей, приватний простір стає більш цінним.

Докладніше на сайті housinganywhere.com >>>

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів