Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного: Понад 600 першокурсників вишу склали Військову присягу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного: Понад 600 першокурсників вишу склали Військову присягу
28-08-2021

БІЛЬШЕ ШЕСТИ СОТЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ПРОМОВИЛИ СВЯЩЕННІ СЛОВА ВІЙСЬКОВОЇ ПРИСЯГИ

У житті кожної військової людини є ключовий момент, від якого ведеться відлік армійського життя, і який залишається однією з визначальних подій у його долі. Для кожного захисника Батьківщини — це складання Військової присяги. Сьогодні така урочиста мить настала для понад 600 першокурсників, які цьогоріч вступили на навчання до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Свій вибір на користь цього провідного військового вишу, серед інших, зробили 492 патріотично налаштованих юнаків та 114 дівчат, які до цього не мали досвіду служби у війську. Перед лицем своїх командирів, товаришів та батьків вони урочисто склали Військову присягу на плацу навчального закладу.

Привітати першокурсників з цією знаменною у їхньому житті подією до видового військового вишу завітали батьки та рідні першачків. Затамувавши подих, курсанти слухали щирі напутні слова. Від імені першокурсників, зокрема, виступив курсант Марк Ненашев. А коли слово взяла його мати — Марія Олександрівна, у декого від сліз заблищали очі.

Благословив першокурсників у добру путь настоятель храму Святого Архистратига Михаїла Національної академії сухопутних військ отець Андрій Хомишин та разом із іншими військовими капеланами окропив їх свяченою водою.

На завершення урочистостей два зведених парадних розрахунки Національної академії, які нещодавно представляли видовий навчальний заклад на параді в Києві, пройшли урочистим маршем. Опісля винуватці свята виконали «Гімн першокурсників». А закінчилося дійство музичним виступом-дефіле військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

- Пам’ятайте: Військова присяга у житті кожної військової людини назавжди залишається ключовим моментом, від якого вона веде відлік свого армійського життя і своєї долі захисника Батьківщини. Попереду у вас довгий і непростий шлях становлення українського офіцера. Під час навчання у Національній академії поруч із вами завжди будуть старші товариші, командири, викладачі та наставники, які з відкритою душею віддадуть вам свої знання і досвід. Бажаю вам успіхів у навчанні та службі!
— зазначив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Першокурсники Національної академії здобуватимуть знання та навички, які в подальшому знадобляться їм для управління механізованими, танковими, інженерними підрозділами, у сфері морально-психологічного забезпечення військ тощо. До слова, з понад шести сотень юнаків та дівчат, які склали Військову присягу, більше 120 — це випускники військових ліцеїв, ще близько півсотні пішли по стопах своїх батьків-військовослужбовців. Чимало з хлопців та дівчат мають спортивні розряди. Тож, Національна академія та й всі Збройні Сили України отримали гідне поповнення!





: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів