У Львові стартував пілотний проєкт з вакцинації студентів від Covid-19 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Львові стартував пілотний проєкт з вакцинації студентів від Covid-19
15-08-2021

У Львові стартував пілотний проєкт з вакцинації студентів, які навчаються у вишах. Першим став Національний університет «Львівська Політехніка». У міськраді планують впроваджувати цю практику й з іншими львівськими закладами. Про це під час брифінгу 10 серпня повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Ми розпочали щеплення студентів «Політехніки». Ті, хто вже приїжджає до Львова, можуть вакцинуватися перед навчальним процесом у поліклініці №10, що на вул. Бой-Желенського. Фактично, вона розташована поруч з університетськими гуртожитками», – каже він.

За словами чиновника, на черзі реалізація проєкту в інших навчальних закладах міста.

13 серпня, розпочалася вакцинація студентів та аспірантів Львівського національного універститету ім. Івана Франка від Covid-19. У профкомі студентів вишу зазначили, що ця процедура є добровільною.

Усі охочі могли заповнити гугл форму за посиланням та взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код і студентський квиток або е-документи у застосунку «Дія».

Студенти та аспіранти отримають щеплення вакциною «Moderna».Також додатково можуть вакцинуватися працівники вишу, яких досі не були охопили попередні хвилі вакцинації.

Нагадаємо, що члени Львівської обласної комісії ТЕБ і НС рекомендують керівникам закладів вищої освіти (зокрема, ректорам) заселяти студентів у гуртожитки тільки після проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу. Тоді у Франковому виші заявили, що вакциунватимуть студентів у 20-х числах серпня, коли розпочнеться також заселення до гуртожитків. Однак це було добровільно. Детальніше читайте за посиланням.


Нагадаємо, що у листопаді минулого року лабораторія науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни ЛНМУ ім. Данила Галицького розпочала безплатне тестування на Covid-19 студентів львівських закладів вищої освіти.




: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів