У МОЗ відбулося засідання Ради ректорів вищих медичних навчальних закладів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У МОЗ відбулося засідання Ради ректорів вищих медичних навчальних закладів
10-07-2021

08 липня у Міністерстві охорони здоров'я України відбулося засідання Ради ректорів вищих медичних навчальних закладів на чолі з Міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком.

На зустрічі також були присутні: заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, в. о. генерального директора Директорату медичних кадрів, освіти і науки МОЗ України Тетяна Орабіна, генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров, заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Єременко, народний депутат України Оксана Дмитрієва, директор Центру тестування при МОЗ України Леся Олійник.

Було обговорено багато важливих та стратегічних питань, розглянули проблеми та перспективи розвитку медичної освіти в Україні, підбили підсумки 2020-2021 навчального року, проаналізували результати складання іспитів «КРОК».

Також, було обрано Голову Ради ректорів - ректора Запорізького державного медичного університету Юрія Колесника та секретаря Ради ректорів - ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця Юрія Кучина.

Центр тестування приєднується до всіх привітань новобраним очільникам. Бажаємо Вам із задоволенням та натхненням відкривати нову сторінку вищої медичної освіти в Україні, розвивати та сприяти підвищенню престижу української медичної освіти не тільки на державному, але і на міжнародному рівні!

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів