"АрміяInform": Мобільний додаток для військовослужбовців «Джура» доповнено навчальними онлайновими курсами з кібербезпеки « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"АрміяInform": Мобільний додаток для військовослужбовців «Джура» доповнено навчальними онлайновими курсами з кібербезпеки
20-03-2020

Вдосконалено «Джуру» – мобільний додаток для військовослужбовців

У 2019 році для українських військових з’явився новий мобільний додаток «Джура». За пів року існування ним користуються понад 25 тисяч юзерів. Щодня «Джуру» встановлюють близько 100 нових користувачів. Про це інформує Аrmyfm.

На сьогодні в Android-додатку «Джура» з’явилися важливі оновлення, що чітко та швидко роз’яснюють військовим деякі аспекти проходження служби.

Перше оновлення — це візуалізація 606 Наказу «Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями Збройних Сил України та ліцеїстами військових ліцеїв». У цьому розділі військовий може побачити, які нарукавні емблеми, берети та беретні знаки відповідають видам чи родам військ.

\


Наступне доповнення — розділ Соціальний захист військових. Тут зібрані нормативні документи, що регламентують право на грошову допомогу, порядок отримання УБД, пільги військовим та інше.

Суттєвим доповнення для користувачів «Джури» є навчальні онлайнові курси з кібербезпеки.

Військові, які користуються додатком, отримали на свої поштові скриньки посилання на безкоштовний курс з підвищення кваліфікації з кібербезпеки. Після його успішного проходження користувачі отримають електронний сертифікат.

А вже зовсім скоро додаток «Джура» з’явиться і на IOS платформі для смартфонів Iphone.










Додатково:

"Ukrainian Military Pages": Умови вступу до військових вишів у 2020 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів