Представники НАЗЯВО вперше взяли участь у Європейському форумі забезпечення якості EQAF « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Представники НАЗЯВО вперше взяли участь у Європейському форумі забезпечення якості EQAF
27-11-2019

Європейський форум забезпечення якості EQAF – 2019

Найбільш впливовою та масштабною подією з питань якості вищої освіти у Європі є щорічний Європейський форум забезпечення якості (EQAF), що проводиться Е4 (EUA, ENQA, EURASHE, ESU) вже 14 років поспіль. Цей форум є платформою для дискусій, професійного розвитку та обміну досвідом між основними стейкхолдерами забезпечення якості вищої освіти.

Цього року EQAF-2019 відбувся 21-23 листопада у Берліні на базі Берлінського технічного університету та об’єднав близько 500 учасників з 59 країн світу.

Основними темами цьогорічної події були вплив системи вищої освіти на суспільство та роль системи забезпечення якості у соціальній залученості університетів, їх відповідності зростаючим суспільним інтересам.

Вимоги суспільства до закладів освіти дедалі стають складнішими, а зовнішня та внутрішня системи забезпечення якості сприяють широкому залученню стейкхолдерів до освітнього процесу, проведенню якісних наукових досліджень, впровадженню інновацій в освітню діяльність та її інтернаціоналізації.

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти в особі Наталії Стукало та Микити Євстіфеєва вперше взяло участь у цій масштабній події та це є одним із важливих кроків до інтеграції Агентства до європейських структур якості освіти, розвитку міжнародних контактів і вивчення іноземного досвіду формування зовнішніх і внутрішніх систем забезпечення якості вищої освіти.

Детальніше з матеріалами EQAF – 2019 можна ознайомитися на сайті eua.eu >>>











Додатково:

НАЗЯВО: Роз'яснення щодо цьогорічного Аналітичного звіту “Виконання критеріїв надання та підтвердження статусу національного ЗВО”

ДСЯОУ: Аналітична записка за результатами вивчення організації та проведення ЗВО вступної кампанії 2019 року

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу МОН «Про затвердження Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти»

LB.ua: "Акредитація освітніх програм: надбудова над порожнечею"

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів