Науковці НУО України імені Івана Черняховського долучилися до роботи експертної групи організації з питань науки і технологій НАТО (STO NATO) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Науковці НУО України імені Івана Черняховського долучилися до роботи експертної групи організації з питань науки і технологій НАТО (STO NATO)
9-10-2019

Науковці Національного університету оборони України імені Івана Черняховського долучилися до роботи експертної групи організації з питань науки і технологій НАТО (STO NATO) щодо дослідження військових аспектів гібридної війни у Франції

З 2 по 4 жовтня 2019 року керівництво Центру воєнно-стратегічних досліджень в рамках діяльності Платформи Україна – НАТО взяло участь у засіданні експертної групи Панелі дослідження військових аспектів гібридної війни Організації з науки і технологій НАТО (STO NATO) у м. Париж, Франція.

В роботі взяли участь представники 9 країн та міжнародних організацій: NATO Special Operations Headquarters, United Kingdom’s Defence Science and Technology Laboratory, Royal Danish Defence College, Latvian Defence Sciences Research Centre, Finish National Defence University, Turkish Aerospace Industries, Croatian Hybrid Warfare Research Institute, Mission of Ukraine to NATO and Defence Research and Development Canada.

Особливого значення для засідання експертної групи мали презентовані українською стороною наукові розробки, що здійснюються Національним університетом оборони України імені Івана Черняховського з питань дослідження військових аспектів гібридної війни, їх зміст та наповнення.

Експертна група відпрацювала Технічну пропозицію та План роботи Панелі “Протидія тактиці гібридної війни: військові аспекти” (SAS-ET-EK). Дані документи будуть розглянуті на засіданні STO NATO восени цього року. За результатами розгляду буде складений опис, який держави та організації НАТО готові будуть здійснити в рамках цього дослідження.








Додатково:

Міноборони: Майже 70% вступників до ВВНЗ — з числа цивільної молоді. 30% — військовослужбовці

Україна-НАТО: Співробітництво в сфері науки та охорони довкілля

На базі ЦНДІ ОВТ ЗС України відбулось нагородження переможців Всеармійського конкурсу “Кращий винахід року 2018”

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів