Державна служба зайнятості підписала договір про співробітництво з КПІ ім. Ігоря Сікорського « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Державна служба зайнятості підписала договір про співробітництво з КПІ ім. Ігоря Сікорського
2-11-2018

31 жовтня, в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко та ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Михайло Згуровський підписали Договір про співробітництво.

Також у заході взяли участь голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, проректор з науково-педагогічної роботи КПІ імені Ігоря Сікорського Петро Киричок та помічник ректора з питань режиму Валерій Дмитренко.

«Державна служба зайнятості вважає одним із своїх пріоритетних напрямків діяльності роботу з молоддю. Наша мета – щоб дипомовані спеціалісти залишалися в Україні. Адже бізнесу потрібні кваліфіковані робітники, а випускникам – гідні робочі місця. Тому сьогодні ми розпочинаємо співпрацю з Київським політехнічним інститутом імені Ігоря Сікорського»
, – зазначив В. Ярошенко.

Окрім того, він повідомив, що службою зайнятості запроваджуються нові та сучасні сервіси, такі як: "електронна черга", відео-резюме, онлайн-співбесіди безробітних з роботодавцями, відео-презентації та відео-вакансії підприємств. Також нещодавно відкрито телефонну "гарячу лінію" державної служби зайнятості, на яку вже звернулося понад 20 тисяч людей.

Метою співпраці є поєднання зусиль щодо забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості молоді. Угода передбачає реалізацію проектів у сфері сприяння зайнятості молодих спеціалістів, інформування студентів університету про стан і основні тенденції ринку праці, зокрема, щодо попиту і пропозиції на робочу силу, вимог роботодавців до шукачів роботи тощо.

«Сучасний ринок праці ставить перед молодою людиною непрості завдання: знайти своє місце в професії, виявляти такі якості, як обізнаність, готовність навчатися, бути готовим до технологічних змін. І я вважаю, що наші випускники саме такі. А також сподіваюся, що наша спільна робота допоможе молодим спеціалістам знайти гідну роботу», – наголосив М. Згуровський.








Додатково:

Державна служба зайнятості: Щодо внесення запису до трудової книжки у разі не отримання її працівником в день звільнення

Аналітична записка: Перспективи впровадження інноваційних форм освіти в Україні

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів