Усі, хто отримує повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Усі, хто отримує повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО
9-12-2017

Учні коледжів та ПТНЗ складатимуть державну підсумкову атестацію в формі ЗНО з трьох предметів, але ці зміни впроваджуватимуть поступово.



Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти під час регіональних нарад щодо вступної кампанії 2018 року.

«Позиція МОН є такою, що форма та умови проведення ДПА мають бути однаковими для всіх – незалежно від того, в якому типі закладу здобувається загальна середня освіта. Впровадження цього буде поступовим, упродовж трьох років. 2018-го учні закладів професійної та вищої освіти, що вступили на базі 9-ти класів, складатимуть ЗНО з української мови. Через рік – також з математики або історії України на вибір, а ще через рік – усі предмети підсумкової атестації», – зазначив Вадим Карандій.

Він нагадав, що закладам, які готують молодших спеціалістів на базі 9-ти класів, потрібно вже зараз готуватися до організації ЗНО з української мови. Відповідне тестування відбудеться 24 травня 2018 року.

«Зараз на сайті УЦОЯО для кожного навчального закладу створено кабінет керівника. Це стандартизований інтерфейс, де ми збираємо всю інформацію, потрібну для проходження учнями підсумкової атестації у формі ЗНО. Керівникам закладів професійної освіти потрібно внести туди інформацію про очолюваний заклад до 28 грудня цього року. Саме на її основі відбуватиметься реєстрація учнів на тестування», – наголосив керівник Центру.

Нагадуємо, що 2018 року реєстрація на ЗНО триватиме з 6 лютого до 19 березня, а основна сесія пройде з 22 травня до 13 червня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів