Оприлюднено результати апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Оприлюднено результати апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов
28-04-2016

16 квітня 2016 року в Київській, Львівській, Одеській областях, а також у місті Києві відбулося апробаційне зовнішнє незалежне оцінювання з англійської, іспанської, німецької та французької мов.



Наказом Міністерства освіти і науки України «Про апробацію нового формату завдань для сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов» № 1320 від 18 грудня 2015 р., передбачено, що за бажанням учасників результати апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання можуть бути зараховані як оцінка за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти з відповідної іноземної мови.

У персональному кабінеті учасники апробаційного тестування можуть ознайомитися з результатами, а також надати згоду щодо зарахування отриманих балів як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Вибір щодо зарахування результату як оцінки за державну підсумкову атестацію вважається зробленим у разі, якщо на сторінці учасника апробаційного тестування з’явиться повідомлення “Ви дали згоду на зарахування результату апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання як оцінку за державну підсумкову атестацію». Звертаємо увагу, що скористатися функцією надання згоди на зарахування результатів апробаційного тестування з іноземних мов можна лише один раз, не пізніше ніж до 29 квітня 2016 року.

Інформація про результати апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання осіб, які нададуть згоду на зарахування, буде передана навчальним закладам.

Під час проходження апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов кожен учасник отримав довідку про участь у ньому. На підставі цієї довідки результат тестування буде зарахований як оцінка за державну підсумкову атестацію. Для цього потрібно звернутися до адміністрації навчального закладу, у якому навчається учасник. Порядок зарахування результату апробаційного тестування з іноземної мови навчальними закладами визначений у листі Міністерства освіти і науки України від 13.04.2016 року № 1/11-5015 «Щодо зарахування результатів апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання як оцінок за державну підсумкову атестацію».

Учасникам, які бажають зарахувати результати апробаційного зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов як оцінку за державну підсумкову атестацію, радять дотримуватися інструкції з користування опцією «Апробаційне тестування».



Приєднані файли:
mon_1_11_5015.doc (338.5 Кбайт)
nmo-1320.pdf (288.69 Кбайт)
instruktsiya_1.pdf (808.68 Кбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів