Індекс інтернаціоналізації U-Multirank « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Індекс інтернаціоналізації U-Multirank
18-02-2015

U-Multirank опублікував рейтинг міжнародної орієнтації. На інституціональному рівні існує чотири показники ефективності: студентська мобільність, наявність зарубіжного академічного персоналу, кількість зарубіжних публікацій та наявність міжнародної докторантури.

U-Multirank є проектом, підтримуваним Європейською комісією, яка намагається забезпечити альтернативу традиційним рейтингам університетів. По суті, він складається з низки рейтингів і не є не впорядкованим списоком, в якому кожному університету присвоюється бальна оцінка.

Користувачі цього рейтингу мають можливість здійснити свої власні порівняння і побудувати свої власні рейтинги.

Індекс інтернаціоналізації U-Multirank


Тим не менш, U-Multirank також пропонує готові рейтинги. Досі оприлюднювалися інституціональні рейтинги щодо економічної участі та наукових досліджень, щодо науково-дослідних зв'язків, а також у сфері викладання та навчання у програмах бізнес-досліджень.

В останньому рейтингу загалом проаналізовані показники 237 вищих навчальних закладів, із них 101 із фізики, 96 із машинобудування, 94 по електротехніці та 143 в галузі вивчення бізнесу.

Двадцять сім установ отримали високі оцінки за показником інтернаціоналізації. З них шість представляють Францію, чотири- Австрію, по три Бельгію та Нідерланди і по два- Швейцарію, Швецію та Ірландію. У цьому списку також представлені університети з Данії, Угорщини, Норвегії, Словенії та Сполученого Королівства.

Ці результати відобразили підсумки опитування U-Multirank, у якому були непропорційно були представлені країни Європейського союзу поруч із небагатьма ВНЗ, що походили із англомовних та азіатські країни. Елітні ВНЗ із потужними дослідницькими ресурсами із Ліги Плюща, Russell Group та Ліги європейських дослідницьких університетів були відсутні.

Тим не менш, на загальному рівні потужні результати продемонстрували навчальні заклади із Великобританії, Австралії і Гонконгу, та такі університети як Університет RMIT із Мельбурну (із фізики), Університету Ньюкасла, Великобританія (із машинобудування), Університету Кента із Кентербері та Міського університету Гонконгу (по бізнес-курсах).

Докладніше на сайті U-Multirank


За інформацією: ireg-observatory.org
Переклад:
Михайленко Ігор /Оксана Бурдик
для euroosvita.net





Додатково:

Times Higher Education: Світовий рейтинг міжнародної інтегрованості вищих навчальних закладів

Опубліковано новий глобальний рейтинг вишів "U-Multirank" 2014

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів