У Франковому університеті відбулася церемонія вручення сертифікатів з «Паралельного вивчення німецького права» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Франковому університеті відбулася церемонія вручення сертифікатів з «Паралельного вивчення німецького права»
3-05-2013

У рамках «Паралельного вивчення німецького права» 29 квітня 2013 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася церемонія вручення сертифікатів студентам юридичного факультету.

Нагадаємо, що з 2010 року за ініціативою ЛНУ ім. Івана Франка та за підтримки й сприяння Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва створено Центр німецького права. З огляду на зростання інтересу до транскордонного юридичного співробітництва, пов’язаного з посиленням процесів глобалізації, у тому числі й економічних зв’язків із Німеччиною зокрема та Європою загалом, з метою активізації наукової інтеграції Львівського університету у європейський правовий простір діяльність Центру та його роль у поглибленні юридичної освіти є особливо важливою.

Цьогоріч у програмі «Паралельного вивчення німецького права» взяли участь 14 слухачів, 10 із яких успішно завершили навчання. За підсумками 8 іспитів сумарний бал коливається в межах від 151 до 72, що, за оцінкою німецьких партнерів, є дуже добрим показником. Так, перше місце за результатами проходження всього курсу здобула Юліана Осельська, яка отримала стипендію Фонду міжнародного правового співробітництва та можливість навчатися у німецькому університеті. Друге й третє місця посіли відповідно Богдана Борис та Ірина Ясків, яких нагородили цінними подарунками.

У урочистій церемонії вручення сертифікатів випускникам взяли участь високопоставлені гості й адміністрація Університету. Керівник правового і консульського відділу Посольства ФРН в Україні Курт Штьокль-Штільфрід подякував українським студентам, які визнали Програму, та висловив переконання, що участь студентів Львівського університету у цьому проекті є важливою не тільки для України, а й для Німеччини, яка виявляє інтерес до країн східного регіону Європи.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів