Cьогодні відбудеться третя хвиля зарахування « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Cьогодні відбудеться третя хвиля зарахування
8-08-2012

Сьогодні проходитиме третя хвиля зарахування. Виші опублікують останній список рекомендованих до зарахування до 12 години.

Рейтингові списки «третьої хвилі» будуть опубліковані ВНЗ до 12 години сьогодні, 8 серпня. Абітурієнти, котрі займуть місця в цих списках, зможуть до 10 серпня включно подати оригінали необхідних документів у ВНЗ.

На підставі остаточних списків абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на навчання за засоби державного бюджету, не пізніше за 11 серпня у ВНЗ будуть підписані накази про зарахування студентів на бюджетну форму навчання.

Після того, як відбудеться зарахування на бюджет, тобто починаючи з 11 серпня, розпочнеться зарахування абітурієнтів на контрактну форму навчання, яке продовжиться до 25 серпня 2012 року.

Принцип формування рейтингового списку контрактників залишається таким же, як і на бюджет. Тобто 11 серпня 2012 в кожному ВНЗ повинен з'явитися рейтинговий список для осіб, рекомендованих для зарахування на навчання на контрактній формі.

Нагадаємо, перший рейтинговий список, із зазначенням осіб рекомендованих для зарахування на бюджетну форму навчання, оприлюднився 1 серпня не пізніше 12 години («перша хвиля»). Після цього абітурієнти, рекомендовані до зарахування, мали 4 дні, до 4-го серпня включно, для того щоб подати оригінали документів до вищого навчального закладу.

«Друга хвиля» зарахування була 5 серпня. Цього дня до 12 години рейтингові списки оновилися. З них було виключено абітурієнтів, котрі у період з 1 по 4 серпня не подали оригінали документів.


Додатково:

Державне замовлення на підготовку бакалаврів у 2012 році

Абітурієнти мають контролювати вступні рейтингові списки

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів