Оксфордський університет досліджуватиме українську міграцію « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Оксфордський університет досліджуватиме українську міграцію
8-12-2011

Дослідження про причини і наслідки української міграції у Західній Європі започатковує Оксфордський університет. Проект THEMIS стане першим ґрунтовним дослідженням такого ґатунку.

Проект THEMIS є роботою Міжнародного інституту міграції при Оксфордському університеті, що здійснюється у співпраці з Інститутом мирних досліджень в Осло, університетом Лісабона та Роттердамським університетом.

Причиною зацікавлення оксфордських дослідників саме українськими міграційними процесами стало те, що серед європейських країн з-за меж Європейського Союзу українці становлять найбільшу групу з-поміж мігрантів. Тому було вирішено простежити причинні, а також наслідкові аспекти, пов'язані з міграцією українців.

Загалом у ході дослідження проводять опитування 800 українських мігрантів у різних країнах Західної Європи. Окремим пунктом стане дослідження української міграції саме до Лондона як місця, де українці репрезентовані однією з найбільших громад.

Міграція на прикладі українців

Проект THEMIS розглядатиме міграцію українців до Західної Європи у глобальній площині. Дані, зібрані в ході дослідження української міграції, стануть підґрунтям для порівняльного аналізу схожих дослідженя щодо громадян Бразилії і Марокко, які також становлять помітну групу мігрантів у країнах західної Європи.

Керівник проекту від Оксфордського університету, професор Олівер Бейквел каже, що подібне дослідження стане першим грунтовним дослідженням такого ґатунку й допоможе дати відповіді на багато запитань у площині глобальних процесів міграції на прикладі саме українців.

Автор: Максим Ковач


Додатково:

Українці вважають, що держава має забезпечувати випускників першим місцем роботи

Українці - одні з перших у світі, хто хоче емігрувати до США

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів