Студентам-іноземцям польських вузів буде простіше отримати візу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Студентам-іноземцям польських вузів буде простіше отримати візу
18-08-2011

Новий закон Польщі про іноземців передбачає низку візових спрощень для студентів.


Зокрема, у схваленому проекті передбачається спрощення процедур щодо легального перебування в країні іноземців.

Так, іноземні студенти перших курсів польських вузів отримуватимуть дозвіл на перебування в Польщі терміном на один рік і три місяці, а других - на два роки.

Раніше термін перебування студента в країні визначався на підставі успішного завершення попереднього року навчання.

У проекті закону зазначається, що дозвіл на тимчасове проживання в Республіці Польща буде видаватися не на два роки, а на три. Крім того, документ на тимчасове проживання в Польщі одночасно буде дозволом на працю.

Закон також дозволятиме подавати документи на продовження терміну проживання в Польщі не за 45 днів до завершення дії попереднього посвідчення, а в будь-який час протягом легального перебування в країні.

Згідно з останніми даними управління у справах іноземців Польщі, на території країни сьогодні легально перебувають близько 97 тис. іноземців. Крім того, кількість нелегальних мігрантів становить від 50-ти до 70-ти тисяч.

На початку 2012 року уряд Польщі планує здійснити чергову амністію для нелегальних мігрантів, які безперервно знаходяться в Польщі з 20 грудня 2007 року - дня приєднання країни до Шенгенської зони.

У міністерстві внутрішніх справ і адміністрації Польщі оцінюють, що цією амністією скористаються кілька десятків тисяч іноземців, це будуть українці, а також в'єтнамці, вірмени та чеченці.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів