Кабінет Міністрів України затвердив обсяги держзамовлення для вузів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Кабінет Міністрів України затвердив обсяги держзамовлення для вузів
1-07-2011

29 червня Кабінет Міністрів України затвердив обсяг місць державного замовлення на підготовку фахівців у вищих навчальних закладах. Держзамовлення на молодших спеціалістів складатиме 76 тис. осіб, на бакалаврів - 106,5 тис. осіб.


Про це повідомив міністр освіти Дмитро Табачник під час селекторної наради з питань початку вступної кампанії 2011 року з ректорами вищих навчальних закладів та керівниками регіональних управлінь освіти і науки.

"За поданням Міністерства економіки, Кабінет Міністрів України затвердив державне замовлення на кожен навчальний заклад. Кожний із них отримає свій об'єм по кожній спеціальності", - зазначив Дмитро Табачник.

За його словами, відповідно до прийнятої постанови, державне замовлення на молодших спеціалістів складає 76 тис. осіб, на бакалаврів - 106,5 тис. осіб.

Під час селекторної наради, Дмитро Табачник також звернувся до керівників приймальних комісій вищих навчальних закладів з проханням забезпечити максимально прозорий прийом документів, а також комфортні умови для роботи громадських спостерігачів.

"При цьому приймальні комісії, наголошую, зобов’язані створити належні умови для присутності громадських спостерігачів на своїх засіданнях, а також надати їм можливість ознайомлення з документами, які надаються членам комісії до засідання", - зазначив він.

Міністр також звернувся до представників вищих навчальних закладів з проханням чесно конкурувати за абітурієнта.

"Хотів би попросити всіх керівників приймальних комісій не влаштовувати кориду, як минулого року деякі навчальні заклади… Якщо приймальні комісії навчального закладу намагаються якось некоректно поставитись до абітурієнта, не віддаючи документів, щоб він таки залишився тут (у навчальному закладі, - ред.), а не перейшов (до іншого навчального закладу, - ред.) – це абсолютно неприпустимі речі… Я дуже не хотів би, щоб ми мали інформацію про подібні випадки. Так не можна конкурувати за абітурієнта", - наголосив Дмитро Табачник.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів