Відбулась конференція трудового колективу НТУУ "КПІ" « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Відбулась конференція трудового колективу НТУУ "КПІ"
13-09-2011

12 вересня 2011 року в приміщенні Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулася Конференція трудового колективу університету під час роботи якої було заслухано та затверджено звіти ректора та голів профспілкових комітетів співробітників та студентів, прийнято відповідну постанову про схвалення роботи ректора за 2010 рік, розглянуто та ухвалено текст колективного договору на 2011/2012 рр., а також затверджено склад комісії з трудових спорів.


Серед основних тез звітної доповіді ректора НТУУ «КПІ» М.З. Згуровського слід відзначити стратегічну орієнтацію університету на забезпечення високої якості підготовки фахівців та залученню до лав КПІ талановитої молоді, забезпечення належних умов праці викладацького складу, активізацію інноваційної та проривної діяльності науковців університету з підвищенням якості та конкурентоспроможності результатів їх досліджень, а також посилення ролі соціально-економічної та професійної мотивації співробітників та студентів університету.

Голова профкому співробітників В.І. Молчанов охарактеризував складнощі теперішнього стану працівників освітньої галузі та наголосив на невідповідність інформаційного благополуччя в країні з дійсним станом речей. Одним з головних питань, порушених у доповіді, були «результати» роботи в КПІ контрольно-ревізійного управління, що, скоріш за все, призведуть до суттєвого скорочення соціальної складової забезпечення належних умов праці співробітників університету. Проте, як стало зрозуміло і з доповіді і з відповідей на численні запитання делегатів до адміністрації, цей процес обіцяно нормалізувати з мінімальними негативними наслідками для співробітників КПІ. Також головою профкому поставлено акцент на неконструктивній позиції департаменту з навчально-виховної роботи під час організації та роботи університетської комісії по перевірці виконання та укладання відповідних колективних договорів.

Голова профкому студентів А. Гаврушкевич в своїй частині доповіді, доповнюючи слова В.І. Молчанова, наголосив про неприпустимість спроб відчуження території університету (ОК «Політехнік» та ділянка за 18 навчальним корпусом) та повідомив про зібрані 5 тисяч підписів співробітників та 8 тисяч підписів студентів до відповідних звернень до високо посадовців держави. КПІ є одним з небагатьох українських вишів, що зберіг інфраструктуру оздоровчих закладів для студентів і працівників. У Конференції взяв участь Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма, який в свою чергу звернув увагу трудового колективу на необхідність не зупинятися на досягнутому, а використовувати наявні незадіяні резерви.

Член робочої президії голова Київської організації профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь під час свого виступу подякував профспілковій спільності НТУУ «КПІ» за консолідовану послідовну позицію при відстоюванні прав освітян на гідні умови праці та її оплати.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів